Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο Opening Doors How Can Disability Support Services Unlock the Open Labour Market?

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο «Opening Doors: How Can Disability Support Services Unlock the Open Labour Market?» 17-18 Οκτωβρίου 2024, Αθήνα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Παρόχων Υπηρεσιών για Άτομα με Αναπηρίες (EASPD) και το Ελληνικό ΔΙΚΤΥΟ Παρόχων Υπηρεσιών για Άτομα με Αναπηρία (Το ΔΙΚΤΥΟ) σας προσκαλούν να δηλώσετε συμμετοχή στο Συνέδριο «Opening Doors: How Can Disability Support Services Unlock the Open Labour Market?», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Οκτωβρίου 2024, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43, Αθήνα.

κενό

Οι στόχοι του συνεδρίου θα είναι:

  • να προσδιορίσει διαφορετικά μοντέλα για την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία, ώστε να έχουν πρόσβαση σε ευκαιρίες στην ανοιχτή αγορά εργασίας.
  • να ενημερώσει τους επιχειρηματικούς φορείς με στρατηγικές για τη βελτίωση της ένταξης των ατόμων με αναπηρία στο εργατικό τους δυναμικό.
  • να παρουσιάσει πρακτικές μεθοδολογίες και καινοτόμα εργαλεία για την επίτευξη αποτελεσμάτων στην ανοιχτή αγορά εργασίας.
  • να διερευνήσει τις νέες ευκαιρίες απασχόλησης για άτομα με αναπηρία στους ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς εργασίας.
  • να αναλύσει τη δημιουργία νομικού πλαισίου για την αύξηση της ένταξης των ατόμων με αναπηρία στην ανοιχτή αγορά εργασίας.

Εγγραφές έως: 1 Οκτωβρίου 2024

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά, με μετάφραση στα Ελληνικά και θα υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι σε πραγματικό χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *