Δωροεπιταγές για τους δρομείς του 7ου Σύζαθλου από την Admiral

Η Admiral, ως περήφανος χορηγός του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου “ΣΥΖΑΘΛΟΣ” 2022 που διοργανώνει η Συζωή, στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα των ανθρώπων της με σκοπό την αξιοπρεπή διαβίωση, εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες και προσφέρει στους δρομείς του αγώνα 10 δωροεπιταγές αξίας 25€ για αγορές από τα καταστήματα Admiral Sport Shops. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα μετά την λήξη των αγωνισμάτων των 5, 15 και 25 χιλιομέτρων, με βάση τα νούμερα συμμετοχής (BIB NUMBERS) των δρομέων.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://bit.ly/syzathlos2022

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: syzathlos.syzoi.grή επικοινωνήστε μαζί μας στο syzoi@syzoi.gr και στο 2310460777.

Σχετικά με την Admiral:

Admiral σημαίνει κορυφαία ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές. Στα 137 καταστήματά της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε casual, αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, αξεσουάρ άθλησης, αλλά και ειδικό εξοπλισμό για επαγγελματίες αθλητές. Η Διεθνής Αθλητική Ε.Π.Ε. είναι η ελληνική εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το σήμα Admiral (Ελλάδα, Κύπρος, Βαλκανικές χώρες), καθώς επίσης και τις αντιπροσωπείες των σημάτων Kappa, Μaui & Sons, PEAK και Starter. Το 2019 η εταιρία επέκτεινε τις εμπορικές δραστηριότητες της και στην Βουλγαρία με την προσθήκη δύο νέων καταστημάτων στη Σόφια.

Την πλήρη γκάμα όλων των αθλητικών ειδών μπορείτε να βρείτε στο www.admiralsports.shop.
Ακολουθήστε την Admiral στα social media: FacebookInstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *