Η ART HOUSE by ellikalisora στηρίζει το έργο της Συζωής

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η Art House by Ellikalisora με αφορμή την φετινή κοπή της βασιλόπιτας διοργάνωσε καλλιτεχνική εκδήλωση για την στήριξη της Συζωής στον εκθεσιακό χώρο της Myro Gallery.

Η εκδήλωση ντύθηκε όμορφα με τις ζωγραφιές 70 μικρών δημιουργών που συμμετείχαν στο project “Μετασχηματίζοντας το Αόρατο” και πλαισιώθηκε με χορό, μουσική, θεατρικό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση από την ομάδα Yupi Yaya. Η οικογένεια που έτυχε το φλουρί κέρδισε το πρωτότυπο ψηφιακό κολάζ του project, που παρουσιάστηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης – Archaeological museum of Thessaloniki διά χειρός Αγγελική Κουρμουλάκη, που προσέφερε αποκλειστικά για την δράση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και κυρίως την κυρία Έλλη Καλησώρα για την πρωτοβουλία να ενισχύσει τον σύλλογο μας με μία τόσο όμορφη δράση και όλους τους φίλους, τους γονείς και τα παιδιά που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, γνώρισαν και αγκάλιασαν το έργο και το όραμα της Συζωής για την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες και των οικογενειών τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *