Χάρη σε εσάς καλύψαμε το Πρόγραμμα Οπτικής Εκπαίδευσης για 6 μήνες!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή μας προσπάθεια να στηρίξουμε το πρόγραμμα Οπτικής εκπαίδευσης/διέγερσης σε πολυαισθητηριακό περιβάλλον snoezelen που λειτουργεί στη Συζωή εδώ και 11 χρόνια προσφέροντας στα παιδιά της Συζωής θεραπεία και εκπαίδευση.

Η καμπάνια ξεκίνησε στα μέσα Νοεμβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού του παγκόσμιου κινήματος γενναιοδωρίας #GivingTuesday και ολοκληρώθηκε στις αρχές του Ιανουαρίου 2023. Με σύνθημα “Στηρίζουμε τα παιδιά της Συζωής με εξειδικευμένες θεραπείες σε δωμάτιο snoezelen” η καμπάνια “Οπτική εκπαίδευση #GivingTuesday”, αφιερώθηκε στην ουσιαστική στήριξη των παιδιών μας ώστε να απολαμβάνουν όχι μόνο ό,τι είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία τους, αλλά και ό,τι καλύτερο τους αξίζει.

Στόχος της δράσης μας ήταν να συγκεντρώσουμε το ποσό των 15.000€ για την υποστήριξη του προγράμματος για ένα έτος για όλους τους ωφελούμενους της Συζωής. Παρά τις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας, καταφέραμε χάρη στη δική σας στήριξη να συγκεντρώσουμε το ποσό των 7,500€, το οποίο θα καλύψει αποκλειστικά τα έξοδα λειτουργίας του προγράμματος Οπτικής Εκπαίδευσης για 6 μήνες για όλους τους ωφελούμενους του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας της Συζωής.

Η Συζωή είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Βόρεια Ελλάδα που παρέχει εξειδικευμένη παρέμβαση σε άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, σε περιβάλλον εξοπλισμένο με εφέ φωτισμού, χρώμα, ήχους, μουσική, αρώματα. Το πρόγραμμα διάρκειας μιας ώρας ανά συνεδρία, εφαρμόζεται ατομικά, σε συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *