Χαρά και συγκίνηση στην επετειακή εκδήλωση των 15 χρόνων Συζωής

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 22 Μαρτίου, η επετειακή εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 χρόνων λειτουργίας του, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην κατάμεστη αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Υφυπουργός Εσωτερικών Τομέα Μακεδονίας Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ΠΚΜ, κ. Μελίνα Μαρία Δερμεντζοπούλου , Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννα Κοσμοπούλου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Καλαμαριάς, κ. Ναταλία Παντελίδου, καθώς και αγαπημένοι γονείς, υποστηρικτές, χορηγοί, συνεργάτες και φίλοι της Συζωής, στους οποίους παρουσιάστηκε μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες και εισηγήσεις, η 15ετής πορεία και ανάπτυξη του Συλλόγου, καθώς και τα μελλοντικά σχέδια για εξέλιξη και πρόοδο στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την ουσιαστική συμβολή τους στη δημιουργία και εξέλιξη του συλλόγου και την ανιδιοτελή τους προσφορά, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου ΑΜΥΜΩΝΗ , κ. Παρασκευή Μπέλλου, ο Παιδοοφθαλμίατρος, Δρ Νικόλαος Κοζέης, ο κος Νικόλαος Αλλαμανής, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου, Βιομηχανιών Μεταποίησης και Εταιριών Εμπορίας Καπνού, η κυρία Λευκοθέα Μάτη και η Καθηγήτρια ΑΠΘ, κ. Ελένη Φωτιάδου. Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Συζωής, κ. Νίκος Καζαντζίδης, των σχεδίων της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της Συζωής, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που σηματοδοτεί την έναρξη της υλοποίησης ενός ακόμα οράματος ζωής των γονέων.

Η επετειακή εκδήλωση έκλεισε με πολλά χαμόγελα και γιορτινό κλίμα και με τις ευχές όλων των ομιλητών και παρευρισκόμενων, η ΣΥΖΩΗ να εξακολουθήσει να προσφέρει το σημαντικό της έργο και τα επόμενα χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *