Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: Αισθητηριακά περιβάλλοντα Snoezelen – Καλές Πρακτικές

Με ιδιαίτερη χαρά η «Συζωή» σας προσκαλεί στη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Αισθητηριακά περιβάλλοντα Snoezelen – Καλές Πρακτικές» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Η ημερίδα αποτελεί το β’ μέρος μιας σειράς ενεργειών ανάδειξης του πολυαισθητηριακού περιβάλλοντος, με στόχους την ενημέρωση, ανταλλαγή γνώσεων, καταγραφή ιδεών και προβληματισμών, δημιουργία δικτύου συνεργατών. Η διάρκεια της ημερίδας θα είναι 3-4 ώρες και η συμμετοχή για την παρακολούθηση του κοινού, δωρεάν.

Στόχοι της ημερίδας:
– Επικοινωνία και γνωριμία μεταξύ των φορέων που έχουν δωμάτιο Snoezelen, ανταλλαγή ιδεών-γνώσεων, δικτύωση σε εθνικό επίπεδο, συνεργασίες με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τον ενδεχόμενο σχεδιασμό κοινών προγραμμάτων
– Ενημέρωση φορέων και επαγγελματιών που δεν έχουν σχετικό εξοπλισμό και εμπειρία, με σκοπό τη διάδοση της συγκεκριμένης θεραπευτικής προσέγγισης και την αύξηση των δωματίων Snoezelen πανελλαδικά ώστε να ωφεληθούν περισσότερα άτομα
– Καταγραφή προτάσεων, ιδεών, προβληματισμών, που θα αποτελέσουν έναυσμα για συνέχιση συνεργασιών και νέων αντίστοιχων δράσεων ανάδειξης των πολυαισθητηριακών προγραμμάτων.

Η ημερίδα, υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας Θράκης) στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ» και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της Ειδικής Αγωγής, Αποκατάστασης, Ψυχικής Υγείας, Εκπαίδευσης (επαγγελματίες, θεραπευτές, γονείς, σπουδαστές, συμβούλους, εκπροσώπους φορέων, κ.ά.).

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα έως την Δευτέρα 12/12/22:
https://forms.gle/DRJxcxkxFst5rZTN8

Η συμμετοχή είναι δωρεάν – Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *