Η Pfizer Inc στηρίζει τα Πολυαισθητηριακά προγράμματα της Συζωής

Η Συζωή είναι ένας από τους 10 κοινωνικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας που έλαβαν δωρεά ύψους 60.000 δολαρίων από τον Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Hellas, ο οποίος ενίσχυσε το έργο κοινωνικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη δωρεά στους φορείς της Θεσσαλονίκης αποτελεί μέρος των εσόδων από την παγκόσμια κυκλοφορία του βιβλίου του Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά “Moonshot”, το οποίο εξιστορεί τους εννέα γεμάτους ένταση μήνες του 2020, όταν οι επιστήμονες της Pfizer/BioNTech έκαναν το «αδύνατο δυνατό», ανακαλύπτοντας το εμβόλιο κατά της COVID-19.

Η εκδήλωση για την ανακοίνωση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στο παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

Η δωρεά, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με διαταταχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες – ΣΥΖΩΗ, κ. Νικόλαος Καζαντζίδης, θα αξιοποιηθεί για την ετήσια στήριξη και ανάπτυξη των Πολυαισθητηριακών προγραμμάτων που παρέχονται στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας της ΣΥΖΩΗΣ.

15 χρόνια βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες και είναι για εμάς τεράστια χαρά να επιβραβεύεται το έργο μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *