Τα ξωτικά της Συζωής τυλίγουν τις επιθυμίες σας

Ο Σύλλογος «Συζωή» θα υλοποιήσει για 5η χρονιά τη χριστουγεννιάτικη δράση “τα ξωτικά της Συζωής τυλίγουν τις επιθυμίες σας” και θα χρειαστεί βοήθεια από εθελοντές και φίλους που, ως καλά ξωτικά, θα προσφέρουν χαμόγελο, θετική διάθεση και χρόνο, με σκοπό να βοηθήσουν στην επικοινωνία του Συλλόγου με τους συνανθρώπους μας μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και χαράς.

 Από Σάββατο 17 μέχρι και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 θα βρισκόμαστε έξω από το κατάστημα public της οδού Τσιμισκή, μέσα στην στοά, και θα συσκευάζουμε τα δώρα που θα αγοράζουν οι πελάτες του public.Οι βάρδιες ρυθμίζονται με βάση το ωράριο λειτουργίας της αγοράς.

Σε κάθε βάρδια θα συμμετέχουν από 3 μέχρι 4 άτομα. Όπως είναι φανερό θα χρειαστούν αρκετά άτομα που μπορούν να διαθέσουν ένα ή περισσότερα 4ωρα μέσα στην περίοδο αυτή, γιατί όπως κάθε προσπάθεια της «Συζωής» για να ολοκληρωθεί με επιτυχία χρειάζονται πολλές και καλές συνεργασίες.

Τι χρειάζεται:
Καλή διάθεση, χαμόγελο, δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας, ευγένεια, ένα ή περισσότερα 4ωρα ελεύθερου χρόνου, διάθεση προσφοράς.

Τι προσφέρουμε:
Πριν τη δράση: Ενημέρωση
Κατά τη διάρκεια της δράσης: Καθοδήγηση, υποστήριξη, νερό, κεράσματα. Μετά την ολοκλήρωση της δράσης: Γιορτή εθελοντριών-ντών, βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς.

Αν θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ αυτή την ιδιαίτερη δράση, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την Ελένη Παππά (εθελόντρια-υπεύθυνη οργάνωσης της δράσης) στο 697 926 1004, για να δηλώσετε όνομα, τηλέφωνο και ποια-ες βάρδια-ες μπορείτε να καλύψετε.

Επίσης θα βοηθήσει πολύ αν ενημερώσετε σχετικά και γνωστούς σας ώστε να προσφέρουν κι αυτοί τη βοήθειά τους, μαζί σας ή σε άλλες βάρδιες.

Ευχαριστούμε πολύ!
Καλές γιορτές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *