ΙΔΙΩΤΕΣ

Εθελοντισμός

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Συλλόγου, προγραμματίζονται συχνά δράσεις με πολλαπλούς στόχους – τη γνωστοποίηση του έργου της Συζωής και την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κοινού, την ανάδειξη της διεπιστημονικότητας και της εξειδίκευσης του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «Συζωή» στην αντιμετώπιση της τύφλωσης σε συνδυασμό με την πολυαναπηρία, τη συγκέντρωση εσόδων για την κάλυψη των αναγκών της λειτουργίας του Κέντρου, για την υλοποίηση νέων θεραπευτικών προγραμμάτων στους ωφελούμενους, προγραμμάτων επιμόρφωσης στο προσωπικό αλλά και την υποστήριξη περισσότερων συνανθρώπων μας με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες.

Ελάτε να ζήσετε τη χαρά του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, γίνετε και εσείς κρίκος της αλυσίδας αγάπης της Συζωής, γίνετε εθελοντής, συμμετέχοντας στις παραπάνω δράσεις, αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο σας και πολύ θετική ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ένταξη στην ομάδα εθελοντών της Συζωής, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 460777 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση syzoi@syzoi.gr και socialservices@syzoi.gr.

Χορηγία σε Είδος

Με μια χορηγία σε είδος, καλύπτετε πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες του Κέντρου μας, ενισχύοντας το έργο μας και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αξιοποιούμε τα έσοδά μας, αποκλειστικά για την ενίσχυση των θεραπευτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Συζωής, τα προγράμματα επιμόρφωσης προσωπικού και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες ανάγκες του Κέντρου μέσω e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση syzoi@syzoi.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2310 460777.

Συνδιοργάνωση Εκδηλώσεων

Συναυλίες, Αθλητικές εκδηλώσεις / τουρνουά, Εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, Θεατρικές παραστάσεις και λοιπές δράσεις για την ενίσχυση της Συζωής:

  • Ασχολείστε με τον αθλητισμό ή με τα καλλιτεχνικά; Οργανώστε με τα άτομα της ομάδας/συλλόγου σας μία γιορτή, εκδήλωση, έκθεση, αθλητικό τουρνουά, παράσταση, συναυλία για την υποστήριξη του συλλόγου μας.
  • Είστε μέλος συλλόγου δρομέων ή τρέχετε ως ανεξάρτητος δρομέας; Λάβετε συμμετοχή στον καθιερωμένο αγώνα βουνού της Συζωής, τον Σύζαθλο. Για περισσότερες πληροφορίες: ΣΥΖΑΘΛΟΣ – Syzoi

Επικοινωνήστε μαζί μας